Pagina's

maandag 3 januari 2011

een vroege start

Vanmorgen om 7uur op schiphol, Joyce kwam aan. En dat al direct in het nieuwe jaar, een gast van ver, uit Toronto. De gastkunstenaar, op uitnodiging van Sjabien, verblijft in DCR te Den Haag. Wel hebben we vanmorgen nog een rondgang gemaakt door BaZtille. Maar ja, daarna toch door. We zijn wel heel blij met de mogelijkheid die ons werd geboden. Overigens kan Joyce ook gewoon in BaZtille werken. Misschien komt er nog een presentatie. Hier of daar.En Anton in China is aan zijn trektocht begonnen, gebied/taal Jingpo. Zal voorlopig even duren en hij is doende om een documentaire te maken over het gebied, de taal en de mogelijkheden. Er komt een filmploeg naar hem toe. Ben zeer benieuwd. Behalve dat, de muziek van Anton kun je achterhalen via youtube, anton lustig. Probeer het, heel apart.


De voorbereidingen voor de jubileum-expo zijn in volle gang. Er zijn ook al de nodige positieve reacties uit het buitenland voor deelname. Tien jaar BaZtille-Ateliers.


De titel voor de tentoonstelling is: Wat BLIJFT komt NOOIT Terug. Blijf het e.e.a. volgen via internet en kijk op http://www.ateliersbaztille.nl/


Die aparte ruimte, mogelijk nog dit jaar ? Het ziet er apart uit. Hoe zat het ook alweer, eerst nog contacten met Patricia & Yann.

Overigens, de eerste verf & collages staan op het doek, ihkv het project met Siegfried.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten