Pagina's

vrijdag 22 juli 2011

Afgelopen Dinsdag, het werk terugbrengen ( hierboven afgebeeld ) naar Rob Visje, en natuurlijk z’n atelier bezoeken, daar hing een heel fraai nieuw doek, met een egaal zwart en een soort ‘ engel ‘ die vanaf een brug neerkijkt in die diepte, daarna op stap een bezoek aan het Stedelijk. Van z'n nieuwe schilderij geen foto gemaakt.
Daarna, achterop de motorfiets ( voor het eerst in m'n leven ) naar Remmelt op de Stadhouderskade om de hoek van de PC H...straat. Vlak bij, maar wel een heel fraaie ervaring.
Bij Remmelt, ( custom made interiors ) hangen een paar schilderijen van Rob in een wel zo’n goed ingericht interieur. Met recht hangt kunst hier bij een bank. Wat een aardige mensen, een bezoek waard, Stadhouderskade 41.

Met Rob weer gesproken over z’n masterclass in September in Italië. Meegaan, was het plan. Woensdagavond wist ik dat het toch net niet kon. In diezelfde periode heb ik expositie in België, en ook in St. Anthonis op 4 September. Op 1 September komt Temple Bates uit Canada. Kortom: soms zijn heel verleidelijke aanbiedingen toch net niet te realiseren.
Dus volgend jaar een nieuwe kans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten