Pagina's

donderdag 6 oktober 2011
OPEN DOOR DAYHeeft U ook bijna een jaar gewacht om weer eens naar de werkplaats van een kunstenaar te gaan ? Welnu, 9 Oktober, kunt U werk komen kopen t.b.v. de lege spijker bij U aan de muur. Bovendien is het hard nodig dat de nodige werken mijn atelier uitgaan.

Dus grijp nu Uw kans. Speciale aanbiedingen tegen sterk gereduceerde prijzen. De werken zijn er overigens niets minder waard om. Sterker nog, juist in de huidige bizarre economische tijden is het wellicht handig om een diepte-investering te doen. Letterlijk en figuurlijk. Worden schilderijen niet steeds zeldzamer ? Immers, de digitale opmars kent geen grenzen. Voordeel van zo’n echt schilderij stelt u ook nog eens in staat om in een vorm van contemplatie te geraken. Dat vereist natuurlijk dat U enige tijd neemt door voor het werk plaats te nemen. Waar kunt U dat beter doen dan thuis. Het is niet voor niets een diepte-investering.

Heeft U overigens geen lege spijker in de muur dan hoeft dat geen belemmering te zijn om naar het Open Door ( Atelier ) te komen. Bestaand werk vervangen zorgt soms voor een nieuwe opleving in de vertrouwde omgeving. Een soort van nieuw uitzicht op verworven inzicht.

Kortom, op zondag 9 Oktober 2011 staat de deur van Zazou, art lovers open vanaf 11.00uur. Lekker vroeg, en koffietijd. En neem gerust een verre vriend of ge├»nteresseerde ‘ buur ‘ mee. Even in herinnering, het adres is Rokkeveenseweg 46 C, 2712 XZ Zoetermeer, U weet wel, naast het gebouwtje van het Rioolgemaal. Als U direct achter het hek de oprijlaan rechts neemt komt U bij mijn werkplaats/atelier aan de achterkant van het gebouw BaZtille Ateliers.

Tot spoedig ziens,

Zazou


Geen opmerkingen:

Een reactie posten