Pagina's

zondag 4 december 2011


Nicky Larkin, wat een bevlogen man, een en al energie, voortdurend werkend aan z’n film, art- film en docu-films. Al enige tijd is hij in Nederland, maakt gebruik van de faciliteiten van Stichting Sjabien. Hij verblijft momenteel in de DCR/Gueststudio Den Haag. Sinds September na zijn aankomst waren we al snel te vinden op de ArtFair ARTI in Den Haag. Het meeste indruk maakte eigenlijk wel de prijs die werd gevraagd voor een schilderij dat nagenoeg hetzelfde was als de prijs voor de blinkende bolide van het katachtige merk Jaguar die stond te pronken op deze ‘ markt ‘, we hadden het er zelfs afgelopen donderdagavond nog over.

Ondertussen was Nicky overigens nog weer heen&weer naar Ierland geweest en ook ondernam hij nog stappen in Polen. Aldaar heeft hij contact kunnen leggen met een galerie in Krakow. Daarna weer terug in Den Haag.
Een van de weinige dagen dat het regende was afgelopen donderdag 1 December en we hadden een afspraak met Nicky. Het duurde wel even voordat wij Nicky uit een diepe slaap konden wekken. Maar daarna hebben wij een heerlijke avond gehad aan de dis en later nog een biertje in een cafe. Het werd niet al te laat. Eind van de komende week gaan we gezamenlijk nog een bezoek brengen aan galerie West. En de 22ste is het alweer voorbij dat vertrekt Nicky weer.

Ondertussen hebben we wel enkele van zijn nieuwe producties kunnen zien. Definitief zijn ze nog niet dat volgt later.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten