Pagina's

zondag 11 december 2011


Afgelopen week weer de nodige ontmoetingen gehad. Eerst het gesprek met Eelco en de andere redactieleden van Jegens&Tevens. Een korte evaluatie was nodig nu de weblog bijna een halfjaar in de lucht is. En er was het nodige werk op het BaZtille-terrein vanwege het herstellen van een persleiding. Zal nog wel een klein weekje gaan duren. http://youtu.be/ifnPFykkie4
Dan waren er de ontmoetingen met Nicky Larkin en vrienden in Den Haag en Zoetermeer. Gelukkig was er een goede dis. Overigens koste het even moeite hem te wekken maar afgelopen week ging dat een stuk makkelijker. Bovendien was er nog een vriend over uit Ierland, Patrick. Gezamenlijk galerie West bezocht en het Thaise diner door Ellen.
En ook was er nog een afspraak met Marijke in Ommoord. Kortom een drukke week met allerhande bezigheden. En afgelopen zondag nog een korte filmimpressie over het werk van Kees Wattjes, te zien in de Haagse Kunstkring. ( Savior of the Universe ) De opening was afgelopen zaterdagmiddag 9 December. En daaraan voorafgaand de opening in NEST. De titel “ The Comic Side of Art “, werd druk bezocht.

Volgende week verder met de atelier metamorfose.

Zazou

Geen opmerkingen:

Een reactie posten